سارا توکلی: موفقیت واقعی در بازیگری چیزی فراتر از شهرت است
- شناسه خبر: 85047
- تاریخ و زمان ارسال: ساعت
بازیگر فیلم «سه جلد» در گفتگو با «هنرمند»
سارا توکلی، متولد هزار و سیصد و شصت و هفت، تهران، دانش آموخته رشته بازیگری در دانشگاه علمی کاربردی که
دوره آموزش بازیگری را در آموزشگاه استاد سمندریان گذرانده است، در کارنامه هنری این هنرمند نمایشهای خانمچه و مهتابی، سریال های رنج پنهان، برف بی صدا می بارد، تانک خورها و فیلم سینمایی کورتاژ دیده می شود و این روزها نیز با فیلم سه جلد روی پرده سینماها حضور دارد، به همین بهانه با سارا توکلی گفتگویی کوتاه داشته ایم که با هم می خوانیم.
نقش چه ویژگی هایی داشت که بازی در این فیلم را پذیرفتید؟
نقش شیرین یک دوست حمایتگر بوده که در مواقع خاص و بحرانی که مینو (باران کوثری) را همه طرد می کنند، شیرین قدم به قدم با او همراه است و به عبارتی اتاق فکر او می شود.
و این فیلم چه حرفی برای گفتن دارد؟
این فیلم نگاه بدبینانه جامعه به زنان مستقل و عدم حمایت جامعه و افکار عمومی نسبت به زنان مستقل را نشان می دهد.
علاقه مندی شما بیشتر چه ژانری است؟
ژانر مورد علاقه من جنایی معمایی است.
تماشای تصور خودتان روی پرده سینما چه حسی دارد؟
تماشای تصویر خودم روی پرده سینما تجربه ای خاص و منحصر به فرد است که می تواند ترکیبی از هیجان، غرور، اضطراب و حتی کمی خود انتقادی باشد! دیدن خود در ابعادی بزرگتر از زندگی واقعی، آن هم در قالب یک داستان یا نقش، فرصتی برای ارزیابی عمیق تر عملکرد و دستاورد هنری است.
تلخی ها و شیرینی های این حرفه به نظر شما چیست؟
حرفه سینما و بازیگری، همانند بسیاری از هنرها، پر از تلخیها و شیرینی هایی است که هر هنرمند در طول مسیر خود تجربه می کند. این حرفه به همان اندازه که الهام بخش و زیباست، چالشها و سختی های خاص خود را نیز دارد.
و فضا چقدر برای رشد جوانها در دنیای تصویر و نمایش فراهم است؟
فضای امروز برای رشد جوانها در دنیای تصویر و نمایش، هم پر از فرصتهای نوین است و هم با چالشهایی روبروست، فناوری های مدرن، تغییرات در سبک تولید محتوا و گسترش پلتفرم های دیجیتال فرصتهای بی سابقهای ایجاد کرده اند، اما رقابت و نیاز به تخصص نیز بیش از گذشته احساس می شود.
در آینده به یکی از سلبریتی های ما تبدیل خواهید شد؟
من معتقد هستم که موفقیت واقعی در بازیگری، چیزی فراتر از شهرت است. اگر بتوانم نقشی ایفا کنم که تأثیری ماندگار داشته باشد و مردم را به فکر یا احساس وادارد، آنوقت به هدفم رسیده ام. اگر سلبریتی شدن هم بخشی از این مسیر باشد، به نظرم یک مسئولیت بزرگ است که باید با دقت به آن نگاه کرد.
هدف و آرمانشهر شما در دنیای هنر چیست؟
هدف و آرمانشهر من در دنیای هنر خلق جهانی است که در آن هنر بتواند به صورت آزادانه، اصیل و فراگیر در خدمت بشریت باشد. این آرمانشهر مکانی است که در آن هنر نه تنها منعکس کننده زیبایی و حقیقت است، بلکه ابزاری برای تغییر، اتحاد و تعالی انسانها به شمار می رود. دستیابی به این آرمان نیازمند تلاش مشترک هنرمندان، مخاطبان و سیاستگذاران فرهنگی است.
گفتگو: عباسعلی اسکتی