یلدا عباسی زنجانی: وضعیت تئاتر به حال مردم بستگی دارد
- شناسه خبر: 67504
- تاریخ و زمان ارسال: ساعت
این نمایش چه حرفی برای گفتن دارد؟
این نمایش داستان فروید نیست! داستان زندگی تک تک ما است، ما با زندگی خودمان رودررو هستیم که همیشه پر بوده از خشونت، مهربانی، عشق، نفرت، دوستی، دشمنی، جدال، رفاقت و هر کدام از اینها زندگی ما را ساخته اند که به صورت اشل کوچک تر در زندگی فروید روی صحنه می بینیم، پس خیلی دور از تصور و احساس مخاطب نیست اینکه هر کسی این نمایش را دید نظر خودش را از آن برداشت کند، زیگموند خصوصا در علم روانشناسی پر است از گفته ها و نگفته ها برای مخاطب.
بازی کردن چند تیپ متفاوت، آوازخوانی و رقص، تمام اینها در این شخصیت وجود دارد، چه دلایل دیگری وجود داشت که بازی در آن را پذیرفتید؟
همین هایی که گفتید برای پذیرفتن این کار کافی نبود؟! چند نقش متفاوت، آواز، رقص، دیالوگ نویسی جذاب و نمایشنامه جذاب، کارگردان خوب، بازیگرهای درجه یکی مثل فرزین محدث و شهروز دل افکار و گروه حرفه ای پشت صحنه، هر کدام از این موارد کافی است برای اینکه شما بدانید این انتخاب درست است.
روزهای میانی اجراست، استقبال از آن تا امروز چگونه بوده است؟
خدا را شکر استقبال از نمایش به گونه ای بوده که هر شب سالن ما سولدات بوده و از شب اول اجرا و خارج از ظرفیت بلیت فروشی داشته است، اجرای خوب را مردم به هم پیشنهاد می دهند و به نظر من تا اینجای کار این خودش بهترین تبلیغ برای ما بوده است، امیدوارم با همین میزان استقبال تماشاگر به انتهای اجرا خاتمه بدهیم.
بعد از یک دوره راکد برای تئاتر، بعد از کرونا و پس از آن اعتراضات، حالا وضعیت تئاتر را چگونه می بینید؟
متاسفانه در هر دوره از زمان و شرایط بد و نابسمان اقتصادی اولین جایی که به وضعیت راکد و بعضا به تعطیلی کشیده می شود سالن های تئاتر و سینما است، ما ناگزیریم چون حمایت از تئاتر و سینما مستقیم با حال مردم و شرایط اقتصادی مردم در ارتباط است، وضعیت تئاتر به وضعیت حال مردم بستگی دارد.
تئاتر چه ویژگی هایی دارد که بازیگران آن اینچنین شیفته آن هستند؟
من همیشه شیفته تئاتر و شیفته استادم حمید سمندریان و دکتر علی رفیعی بوده ام و با وجود این اساتید عاشق تئاتر شده ام، پس چند جمله از ایشان نقل می کنم: تئاتر می تواند زندگی را زندگی تر کند، فشرده و گویاتر به نمایش بگذارد، می توانید آنچه از آرزوها که در واقعیت انجام نیافته را در خیال خلق کنید، از صافی وجود خود عبور دهید، به باور بنشانید و بر صحنه به نمایش بگذارید، تئاتر می تواند قدرتی باشد به حیرت انگیزی کائنات و بی پایان، پس من تئاتری شده ام و این صحنه خانه من شد. «استاد حمید سمندریان» تئاتر را یک گروه می سازد و نه یک فرد، تئاتر یک کار کاملا گروهی است و خلاقیت بازیگر مهم ترین اصل آن است «دکتر علی رفیعی»
در رابطه با سریال نیمه تمام شبکه مخفی زنان هم صحبت کنیم، به زودی شاهد پخش دوباره آن خواهیم بود؟
متاسفانه خبری از پخش این سریال ندارم، فعلا می دانم توقیف است و علت آن را هم نمی دانیم! اما امیدوارم زودتر این مشکل برطرف بشود و ما شاهد پخش قسمت های جدید و باقی مانده این سریال باشیم.
در آنجا هم جزو نقش های کلیدی بوده اید، به نظر یلدا عباسی مسیر خوبی را طی می کند، هدف گذاری های شخصی خود شما در دنیای تصویر و نمایش چگونه است؟
هدف من در کارم بازیگری درست است و دوست دارم بازیگر خوبی باشم، برای بازیگر خوب بودن هم باید در انتخاب ها وسواس به خرج داد چون انتخاب درست می تواند و پتانسیل این را دارد که بازیگر را درست هدایت کرده و به مقصد برساند، نقش های تاثیرگذار برای من مهمتر هستند بنابراین سعی خودم را در انتخابهایم می کنم چون صرفا نمی خواهم فقط بازیگر باشم.
و یک نقش عجیب که همیشه دوست داشته اید آن را بازی کنید؟
من هنوز اول راه هستم پس نقش های زیادی را دوست دارم بازی کنم اما به طور قطع عاشق نقشهای خاص هستم، نقش هایی که کار هر بازیگری نباشد و اگر پیشنهادی اینچنینی داشته باشم حتما قبول خواهم کرد.
گفتگو: عباسعلی اسکتی
عکس: همایون تمدن