همه آثار متعلق به موزه لوور بر روی اینترنت
- شناسه خبر: 18754
- تاریخ و زمان ارسال: ساعت
هنرمندنیوز: بدین گونه، هریک از آثار، چه آنهائی که در دید رس بازدید کنندگان قرار داده شده اند، چه آنهائی که در انبارها نگهداری می شوند ویا آنهائی که به دیگر نهاد های کشور یا ذخیره ها سپرده شده اند، با یک جستجو وبه رایگان به دست خواهند آمد. این پایگاه داده ها جایگزین پایگاه قدیمی “اطلس” می شود که تنها آثار به نمایش گذاشته شده را دربر می گرفت.
“ژان-لوک مارتینز”، مدیر عامل موزه لوور، با اعلام این خبر گفت : این کار از سالها پیش، به منظور خدمت به مردم و پژوهشگران به دست گرفته شده بود تا همه بتوانند از این راه، آثار مهم و سرشناس موزه را از نزدیک ببینند و با ۴۸۲٫۰۰۰ فیش همراه با عکس آثار (که ۳/۴ مجموعه های لوور را تشکیل می دهند)، بتوانند دانش بیشتری پیرامون آثار به دست بیاورند.
به عنوان نمونه، چنانچه یک بازدید کننده واژه سیروس و یا داریوش را وارد کند، همه آثار در پیوند با این نام ها را خواهد یافت.
https://collections.louvre.fr/recherche?q=Cyrus+le+roi+perse
https://collections.louvre.fr/recherche?limit=40&q=Palais+de+Darius
این پلتفرم همچنین آثار موزه “دولاکروآ” (که وابسته به لوور است)، تندیس های باغ “تویلری” و آثاری را دربر می گیرد که در سال ۱۹۴۵، در زمان شکست آلمان نازی، به دست آمد و در انتظار یافتن صاحبان آنها در لوور نگهداری می شوند.
به این پلتفورم، همچنین سایت انترنتی تازه لوور افزوده شده که جمع و جور تر است و بیشتر به روایت آثار می پردازد.
این سایت به ربانهای فرانسه، انگلیسی، اسپانیولی و چینی است و تصویر و ویدئو در آن جای بزرگی دارند. یکی دیگر از خوبی های این سایت، امکان کاربرد و استفاده از آن بر روی تبلت و تلفن های همراه است. این امکانات سبب شده که شمار کاربران ۶۰% افزایش یابد.
از همه جالب تر و پرکشش تر، روایت هائی است که پیرامون آثار، همراه با تصویر و یا ویدئو ، گفته می شود.
سال گذشته، سال تعطیلی بسیاری از مکان ها به دلیل کرونا، شمار کاربران سایت موزه لوور وشبکه های اجتماعی افزایش چشم گیری داشت . بدین معنا که بازدید کنندگان نسایت لوور به حدود ۲۱ میلیون نفر و درشبکه های جتماعی به ۱۰ میلیون نفر رسید.
https://collections.louvre.fr/
“شهلا رستمی”