در بازیگری داشتن چهره زیبا ملاک نیست
- شناسه خبر: 17136
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۶

هنرمندنیوز: نازنین کیوانی، متولد هزار و سیصد و شصت و هفت، تهران، لیسانس گرافیک، در کارنامه هنری او می توان به مجموعه تلویزیونی «مینو»، سریال نمایش خانگی «احضار»، سینمایی «ما همه با هم هستیم»، «گشت ارشاد سه»، «ساعت دوازده»، «مخاطب خاموش» و «ودا» اشاره کرد، با نازنین کیوانی که این شب ها سریال «چوب خط» را روی آنتن دارد گفتگویی کوتاه داشته ایم که با هم می خوانیم.
*این سریال چه حرفی برای گفتن دارد و چه شد بازی در ان را پذیرفتید؟
یکی از مهمترین دلایل قبول بازی در سریال چوب خط، نقش شیرین باران و چالشی بود که برای حرف زدن باران به آن نتیجه رسیدیم، دلیل دیگر اینکه قرار بود این کار به دست حمید بهرامیان عزیز کارگردان کار و منصور سهرابپور بسیار کار بلد ساخته شود و اتفاق بسیار خوب در این پروژه دیگر بازیگران کار بودند که یک به یک بینظیر و پارتنرهای بسیار خوبی هستند، اما مهمترین دلیل آشنایی قبلی با یوسف وجداندوست عزیز بود که از ابتدا با من برای این پروژه تماس گرفت و اعتماد زیادی که به یوسف وجداندوست داشتم همه دست به دست هم داد تا من هم در اینکار حضور داشته باشم.
*چرا از اینهمه فعالیت هنری «بازیگری» را انتخاب کرده اید؟
به خاطر علاقه کلی به هنر به سمت حرفه بازیگری آمده ام.
*چه ویژه گی هایی در یک نقش باعث می شود آن را بازی کنید؟
معمولا نقش باید برای من چالشی را ایجاد کند یا نقشی باشد که تجربه لذت بخشی را برای من به همراه داشته باشد و در نهایت پارتنر خوب، کارگردان خوب و تیمی که قرار است با آنها همکاری کنم، حال من در کنار آنها خوب باشد.
*بیشتر دوست دارید چه نقش هایی را بازی کنید؟
قطعا نقش های تاثیرگذار، حالا منفی و مثبت بودن نقش تفاوتی نمی کند، نقشی که یا دردی را از کسی دوا کند و یا گره ای را باز کند، لبخندی روی لب بیاورد.
*دوست دارید در کنار کدام هنرپیشه ها و برای کدام کارگردانها بازی کنید؟
قطعا کار با بزرگان این حرفه آرزوی هر بازیگری است که خدا را شکر کارگردانهای بزرگ و بازیگران بسیار پرتوانی داریم که کار با تک تک آنها را هم برای خودم و هم برای تمام کسانی که به این حرفه علاقه دارند آرزو می کنم.
*نقشی بوده در میان فیلم های ایرانی که دوست داشته باشید بازی کنید؟
بله، نقش خانم پریناز ایزدیار در ابد و یک روز را بسیار دوست داشتم.
*چه توصیه ای برای علاقه مندان به «بازیگری» دارید؟
قطعا فقط داشتن چهره ای زیبا ملاک بازیگری نیست، لطفا وقتی قرار است نقشی را بازی کنند از زشت شدن خودشان نترسند.
*مافیا تا چه حد در تصویر ایران وجود دارد؟
تا حد بسیار زیادی وجود دارد.
*آرمان شهر شما در دنیای هنر چیست؟
این که برای همه بازیگرها خیلی معلوم است که چه چیزی می خواهند اگه هدفشان یان باشد قطعا نهایت ندارد و باید رفت و رفت و رفت.
*فکر می کنید ده سال بعد کجا باشید؟
واقعا آرزو می کنم به همه آن چیزهایی که می خواهم نرسیده باشم چون احساس می کنم ممکن است اگر دیگر چیزی نداشته باشم که برای آن بخواهم بجنگم و از مسیر رسیدن به هدفم لذت ببرم آدم افسرده ای خواهم شد، زندگی برای من یعنی جنگیدن در مسیر رسیدن به هدفم، هر چند سخت، هر چند دست نیافتنی ولی باز هم می جنگم برای رسیدن و امیدوارم هیچ وقت به نهایت رسیدن نرسم.
*بهار برای شما یادآور چه چیزهایی است؟
بهار برای من یادآور تمام خاطرات خوب کودکی ام است.
*یک آرزو برای سال هزار و چهارصد؟
بزرگترین آرزوی من این است که کرونا سایه اش را از سر ما بردارد!
عباسعلی اسکتی